Espanjalainen koulu Malagassa. Espanja.
 

Toivotamme Sinut tervetulleeksi kielikoulu LinguaSpainiin.

Escuela de español en Málaga

Koulumme tarjoaa espanjan opetusta Malagassa, Aurinkorannikon pääkaupungissa. LinguaSpain sijaitsee aivan Malagan vanhan kaupungin ytimessä nähtävyyksien ympäröimänä, lähellä palveluita, vapaa-ajan vietto- ja ostosmahdollisuuksia sekä kaupungin kulttuuritarjontaa.
LinguaSpain tarjoaa monen tasoista espanjan opetusta, aina alkeista vaativimpiin, monipuolisiin erikoiskursseihin, juuri sinun tarpeesi huomioiden. Kielen oppimisen tueksi järjestämme vapaa-ajan toimintaa ja retkiä, joille sinun on mahdollisuus osallistua. Voit myös varata majoituksen kauttamme kielikurssin ajaksi.

Sivuiltamme löydät tietoa koulustamme, kursseistamme, majoituksesta, retkistä, Malagasta ja Costa del Solista.

Miksi opiskella espanjaa?

learn spanish in malagaLinguaSpainin opiskelijoiden kiinnostus espanjan kieltä kohtaan johtuu luonnollisesti moninaisista syistä; useat opiskelevat kieltä harrastuksena tai matkailun, työn tai opintojensa vuoksi. Useat pitävätkin espanjan osaamista tarpeellisena tulevaisuutensa kannalta, sillä espanjan kielen suosio ja tärkeys yhtenä maailmankielenä on kasvussa, ja jo nyt yhteensä 500 miljoonaa ihmistä puhuu espanjaa.
Äidinkielenä espanja on toiseksi käytetyin ja kaiken kaikkiaan se on maailman kolmanneksi yleisin kieli.
Espanja on toiseksi eniten opiskeltu vieras kieli maailmassa ja kolmanneksi eniten käytetty internetissä.
Edellä mainituista syistä johtuen espanjan kielen osaamista työmarkkinoilla tai kansainvälisten, kulttuuristen ja taloudellisten suhteiden luomisessa sekä ylläpitämisessä pidetään tärkeänä.
Espanjaan saapuukin vuosittain yhä enemmän opiskelijoita kielikursseille syventääkseen kielitaitoaan työnsä vuoksi, suorittaakseen virallisen kielikokeen, tai vain muuten mielenkiinnosta espanjaa virallisena kielenä käyttävien maiden kulttuureita kohtaan.

Miksi opiskella espanjaa juuri Malagassa?

Epäilemättä Malaga on yksi Espanjan suosituimmista kielikurssikohteista. Kaupungin kulttuuriset, maantieteelliset ja ilmastolliset ominaisuudet tekevät Malagasta ainutlaatuisen ja erittäin suositun kohteen.
CMalagan kaupungin historia ulottuu yli 3000 vuoden taakse ja nykyään Malaga on väkiluvultaan Espanjan kuudenneksi suurin kaupunki. Sieltä on erinomaiset liikenneyhteydet Andalusian muihin kaupunkeihin ja Malagasta on helppo tehdä päiväretkiä esimerkiksi Sevillaan, Granadaan tai Gordobaan. Lisäksi Malagan kulttuurianti on vilkasta ja mahdollisuudet vapaa-ajan sekä loman viettoon erinomaiset. Keskustan läheisyydessä on useita rantoja, joista voit nauttia lähes ympäri vuoden, spanish school in malagasillä aurinkoisia päiviä Malagassa on yli 300 ja vuoden keskilämpötila on n.19 astetta.
LinguaSpainissä ohjaamme ja tutustutamme sinut kaupungin tapahtumiin ja kerromme vapaa-ajan vieton eri mahdollisuuksista. Viihtyvyytesi ja ainutlaatuisen kielikurssi kokemuksen takaamiseksi koulumme järjestää myös monenlaista yhteistä toimintaa, jonka kautta tutustut Espanjalaiseen kulttuuriin ja voit testata käytännössä kielikurssilla oppimiasi taitoja.
Lisätietoa Malagasta ja Costa del Solista löydät tästä tai kohdasta kaupunki.

Spanish courses for erasmus in Malaga
 

Espanjan kielikoulumme Málagassa. Koulun tilat, opettajat...

Koulumme sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä. LinguaSpainissa on avarat ja viihtyisät, hyvin varustetut luokkahuoneet, oleskelu- ja virkistäytymistila opiskelijoille, kaksi andalucialaista patiota...

Kielikurssit alkeista pitkälle edityneisiin, virallisen kielikokeen suorttamiseen valmentavat kurssit sekä erikoisalojen kielikurssit.

Cursos de español en Málaga

Opi espanjaa kielikursseillamme; tarjoamme eri kurssivaihtoehtoja aina alkeista pitkälle edistyneisiin. Valmistaudu virallisen kielikokeen (D.E.L.E.) suorittamiseen tai osallistu erikoissanaston ja ammattikielen kursseille.

Mielenkiintoista kielenopiskelua Málagassa; oppituntien lisäksi järjestämme monipuolista, Espanjan kulttuurituntemusta syventävää toimintaa.

Actividades LinguaSpain

Tutustumme Málagan vanhan kaupungin kujiin, museoihin, historiaan, nautimme espanjalaisesta ruokakulttuurista, musiikista tai luonnosta, pelaamme yhdessä tai retkeilemme Andalucian eri kaupunkeihin.


  Agent of spanish school LinguaSpain  Spanish School FAQ  Ciudad de Málaga

Málaga, Andalucía España Erasmus+