Spanyol Nyelviskola. LinguaSpain.
 

Üdvözöljük a LinguaSpain oldalán

Spanish Language School in Málaga

Velünk, megtanulhat spanyolul Málaga városában, a Costa del Sol fővárosában. A spanyol nyelviskola, a LinguaSpain Málaga központjában található, a város kulturális, gazdasági és turisztikai szívében. Iskolánk spanyol nyelvkurzusokat biztosít minden szinten, mindemellett számos specialis spanyol kurzust is találhatnak az érdeklődők. Ha szeretné, résztvehet különböző szabadidőprogramokban is, sőt szállást is biztosítunk Málaga városában.
Itt részletes információkat találhat a spanyol nyelviskoláról, kurzusainkról, Málaga városáról és a Costa del Sol-ról.
Személyesen is szivesen segítünk, hogy Ön többet megtudjon a spanyol nyelviskoláról, addig is a következő linken több információt találhat -> LinguaSpain

Miért tanuljunk spanyolul?

Learn spanish in Málaga

A diákok különböző okok miatt tanulnak spanyolul: tanulmányaik miatt, vagy mert egyszerűen csak szeretik a spanyolt mint nyekvet, vagy mert szeretnének elhelyezkedni Spanyolországban vagy más országban ahol spanyolul beszélnek. Mindamellett, mindannyian egyetértenek a spanyol nyelv mostani fontosságát illetően.
A spanyol nyelv tanulásának fontosságát az is bizonyítja, hogy ez a második legelterjedtebb anyanyelv, és harmadik legtöbbek által beszélt nyelvek között, ami azt jelenti, hogy több mint 500 millió ember beszéli, beleértve azokat is akik idegen nyelvként tanulták.
Ez a második legtöbbek által tanult nyelv világszerte és a harmadik leghasználtabb nyelv az interneten.
Éppen ezért a spanyol nyelv használata egyre elterjedtebb a belföldi és nemzetközi kapcsolatokban.
Tehát, azon diákok száma akik Spanyolországba jönnek a nyelvet megtanulni évről évre növekszik, csakúgy mint azoké, akik különböző hivatalos vizsgákra próbálnak felkészülni.

Miért tanuljon spanyolul Málagán?

Spanish courses in Spain

Nincs kétség affelől, hogy Málaga lett az egyik legkedveltebb helye a spanyolul tanulóknak, mivel olyan különleges tulajdonságokkal rendelkezik, melyekkel más városok nem.
Több mint 3000 éves történelmével, a hatodik legnépszerűbb város Spanyolországban. Kitűnő infrastrukturája lévén könnyebbé teszi más városok látogatását a Costa del Sol és Andalusia területén. Akár egy napos kirándulásokra is mehetnek a kirándulni vágyók olyan helyekre mint Seville, Granada, Córdoba. Rengeteg lehetőséget biztosít kulturális, szórakozási és turisztikai szempontból, de természetesen klímájánakspanish school in malaga köszönhetően a partjai miatt is érdemes ide látogatni. Az évi átlag hőmérséklet 19 ˚C és több mint 300 napnyi napsütés várja az ide látogatókat.
Mi segítünk, hogz felfedezhesse és élvezhesse a város által nyújtott lehetőségeket, és egy fakultatív tevékenységekből álló csomagot biztosítunk önnnek, mely kiegészíti a spanyol nyelv tanulását Málaga városában.
Ha szeretne többet megtudni Málagáról és a Costa del Solról, kattintson ide vagy a jobb oszlopban lévő „Málaga”-ra.

Spanish courses for erasmus in Malaga
 

A mi spanyol nyelviskolánk Málagán. Szolgáltatások, tanárok ...

Spanish school in Malaga

Iskolánk teljesen központi elhelyezkedéssel rendelkezik, a kurzusok a nagy épület különböző termeiben vannak tartva, helyet adva vetítések számára, egy közös szórakozásra alkalmas teremnek, teraszoknak. Bővebben ....

Kurzusok minden szintnek, D.E.L.E és speciális vizsgákhoz.

Spanish courses in Malaga

Tanuljon spanyolul kurzusainkon, különböző szinteken. Készüljön fel a D.E.L.E. vizsgákra vagy vegyen részt a speciális kurzusainkon.

A teljes körű tanórán kívüli tevékenységek.

Activities in spanish school LinguaSpain

Ismerje meg Málagát, utcáit, múzeumait, történelmét. Sportoljon, élvezze a gasztronómiát, a természetet, látogasson el a környéken lévő városokba és azok látványosságaihoz.


  Agent of spanish school LinguaSpain  Spanish School FAQ  Ciudad de Málaga

Málaga, Andalucía España Erasmus+