Cazări pentru cursuri spaniole.
 

Pe lângă cursurile de limba spaniolă, oferim şi diferite opţiuni de cazare. Acest lucru este una foarte importantă pe durata şederii Dumneavoastră în Malaga, deci sunt alese bine, luând în vedere opinia studenţilor.

 

Tipurile de cazări pe care le oferim sunt:

 

- apartament comun. În acest tip de cazare, veţi trăi cu alţi studenţi din alte culturi şi ţări. Apartamentele noastre au bucătărie, sufragerie, una sau două băi şi de obicei 3 camere. Sunt echipate complet, deci veţi fi în comfort. Să aduceţi propriile prosoape. Vă oferim cearceaf, dacă specificaţi acest lucru la înregistrare.
Puteţi să alegeţi camere pentru o singură persoană sau pentru două, deşi cele pentru două persoane sunt rezervate pentru studenţii care vin cu un prieten sau un membru al familiei. Dacă veniţi singur şi doriţi să staţi într-o cameră pentru două persoane, acest lucru va fi posibil, doar dacă nimeni altcineva un va dori un astfel de cameră, în acelaş dată.

 

- studio pentru o singura persoană.  Dacă doriţi să staţi singură , sau cu un prieten/membru din familie, şi doriţi propriul apartament, vă putem oferi şi această opţiune. În acest caz , va trebui să ne anunţaţi cu 4 săptămâni înainte de a ajunge (în sezonul mort) şi 6 săptămâni înainte (în sezonul de vârf).

 

- familie spaniolă. Acesta este cel mai cerut tip de cazare de către studenţii noştri, fiindcă e bun pentru a completa studiile Dumneavoastră. Veţi putea practica cu familie tot ce aţi învăţat la cursuri, de asemenea veţi putea învăţa multe despre cultura spaniolă şi tradiţiile lor.
Toate familiile noastre au o experienţă în primirea studenţilor străini, deci ştie cum să se comporte cu diferite oameni din diferite culturi şi de diferite naţionalităţi. Puteţi să alegeţi între demipensiune (mic dejun şi prânz sau cină) şi între pensiune completă (3 mese pe zi). Există opţiunea de cameră pentru o persoană şi pentru cameră pentru mai multe persoane, dacă veniţi cu un prieten sau cu rude.

 

- hotel. Dacă doriţi să staţi la un hotel, motel sau B&B, noi lucrăm cu diferite hoteluri aproape de şcoală. Deci vă putem face rezervare.

 

- Cămin. O opţiune bună pentru grupuri.

 

Oferă cursuri de spaniola  
program de grup la cursuri de spaniola  
prețurile spaniole cursuri  
Școala Spaniolă de înregistrare  
Cursuri de spaniolă Blog  
 

Şcoala noastră de limba spaniolă. Servicii, profesori …

Spanish school in Malaga

Şcoala noastră este situată în zona centrală a oraşului, cursurile sunt ţinute în clasele clădirii, oferind un loc pentru vizualizarea videourilor, pentru activităţile de grup, terase. Mai multe ….

Cursuri pentru orice nivel, D.E.L.E. şi cursuri specializate pentru examene.

Spanish courses in Malaga

Puteţi să învăţaţi limba spaniolă la orice nivel la cursurile noastre. Pregătiţi-vă pentru examenul D.E.L.E. sau participaţi la cursurile noastre specializate.

O varietate largă de activităţi.

Activities in spanish school LinguaSpain

Puteţi să cunoaşteţi oraşul Malaga, străzile, muzeele, historia lui. Puteţi să faceţi sport, să savuraţi gastronomia, natura, să vizitaţi locurile din împrejur.


  Agent of spanish school LinguaSpain  Cursuri de întrebări spaniolă  Malaga a studia limba spaniolă

Málaga, Andalucía España Erasmus+