Şcoala de Limba Spaniolă în Malaga. LinguaSpain
 

Spanish school in Málaga Unde suntem?

Şcoala de limba spaniolă, LinguaSpain e situat în centrul istoric al oraşului, în inima lui Malaga. Suntem aproape de Teatrul Cervantes, Mercado de la Merced, Fundaţia Picasso şi casa lui natală, Muzeul Muzicii. Mai puţin de cinci minute de la Calle Larios (cea mai vizitată stradă), Plaza de la Constitucion, cetatea musilmă la Alcazaba, Teatrul Roman, Muzeul Picasso, Catedrala, etc.
In centrul istoric puteţi să găsiţi magazinele cele mai importante şi este aproape şi de multe centre comerciale. Pe lângă acestea, centrul este locul a multor restaurante , baruri, terase, pentru a savura clima din Malaga. În plus, viaţa de noapte a oraşului se cumulează aici, cu pub-uri şi cluburi pentru toate gusturile.
Suntem la doar zece minute de plimbare de la plaja La Malagueta, din estul oraşului, şi 20 de minute de la plaja Huelin, în vest.
Situaţia privilegiată a şcolii permite studenţilor noştri să savureze frumuseţile oraşului şi să viziteze pe jos, aproape tot ce e mai important. Deci un vor avea nevoie să folosească transportul public, mereu vor fi aproape de serviciile cele mai importante: pieţe, supermarketuri, baruri, restaurante, cafenele, magazine, bănci, etc.
În mod evident, cazările pe care le oferim studenţilor sunt aproape de şcoală, în jur de 20 de minute pe jos, pentru a facilita participarea studenţilor în viaţa oraşului.

Spanish school in Málaga Sediul şi clasele

Şcoala e situată la parterul unei clădiri renovată, din 1920. Sediul este modern şi cu mult spaţiu, dar respectă arhitectura tradiţională a oraşului.
Clasele sunt comfortabile, bine echipate cu tot ce trebuie pentru învăţarea limbii spaniole într-un mod modern.
Are o sală de întâlniri şi de calculatoare pentru studenţi. Oferim şi WI-FI pentru toţi studenţii noştrii, care aduc laptopurile sau alte aparate.
Sala de întâlniri e pentru activităţi precum vizionarea filmelor, videourilor despre cultura spaniolă etc. Când e posibil, studenţii pot folosi această sală de câte ori doresc, după solicitarea la registrul biroului, în limita orarului, şi pot folosi materialele pe care le avem (filme, documentarii, videouri).
Încercăm să ne ocupăm şi de cele mai mici detalii. De aceea, şcoala are o bucătărie, cu frigider, pentru studenţii care doresc să îşi aducă mâncarea de acasă, oferim apă minerală gratuită şi maşină pentru a face cafea.
Şcoala are şi o curte interioară, folosită de către studenţi în timpul pauzelor pentru a lua micul de jun.

Staff in spanish school in MálagaAngajaţii

Angajaţii, profesorii şi cei care se ocupa de administraţie, sunt formaţi din oameni calificaţi, cu o experienţă îndelungată în domeniul predării limbi spaniole.
Stăm la dispoziţia studenţilor pentru a le ajuta în orice, le tratăm în mod prietenos, fiindcă ştim că fiecare student are diferite nevoi şi pasiuni.
Pentru a oferi o imersiune lingvistică mai adâncă, limba folosită în şcoală este cea spaniolă- Deşi angajaţii noştri vorbesc şi alte limbi, deci şederea studenţilor va fi mai uşoară, mai ales în cazulor studenţilor care nu prea vorbesc limba spaniolă.
Şcoala oferă şi activităţi organizate pentru profesori şi studenţi, pentru a ajuta studenţii să se integreze mai uşor, fiidncă dorim să creăm o atmosferă primitoare, unde studenţii se simt bine.

Flamenco in spanish school in MálagaActivităţi

În fiecare săptămână, şcoala organizează diferite activităţi, pentru a oferi o mai bună întelegere a culturii spaniole, care este necesar la învăţarea unei limbi. Excursiile cele mai importante sunt detaliate în locul lor. Dacă doriţi să participaţi la o activitatea care nu este menţionată pe lista noastră, vă stăm la dispoziţie să vă ajutăm cu tot ce putem. Vă anuntăm săptămânal, şi despre ceea ce se petrece în oraş: concerte, teatru, flamenco, etc.

 

Pentru a afla mai multe daţi un click -> actividaties

 

Oferă cursuri de spaniola  
program de grup la cursuri de spaniola  
prețurile spaniole cursuri  
Școala Spaniolă de înregistrare  
Cursuri de spaniolă Blog  
 

Şcoala noastră de limba spaniolă. Servicii, profesori …

Spanish school in Malaga

Şcoala noastră este situată în zona centrală a oraşului, cursurile sunt ţinute în clasele clădirii, oferind un loc pentru vizualizarea videourilor, pentru activităţile de grup, terase. Mai multe ….

Cursuri pentru orice nivel, D.E.L.E. şi cursuri specializate pentru examene.

Spanish courses in Malaga

Puteţi să învăţaţi limba spaniolă la orice nivel la cursurile noastre. Pregătiţi-vă pentru examenul D.E.L.E. sau participaţi la cursurile noastre specializate.

O varietate largă de activităţi.

Activities in spanish school LinguaSpain

Puteţi să cunoaşteţi oraşul Malaga, străzile, muzeele, historia lui. Puteţi să faceţi sport, să savuraţi gastronomia, natura, să vizitaţi locurile din împrejur.


  Agent of spanish school LinguaSpain  Cursuri de întrebări spaniolă  Malaga a studia limba spaniolă

Málaga, Andalucía España Erasmus+