Spanish Language School. LinguaSpain.
 

Bun venit la LinguaSpain

Spanish Language School in Málaga

Cu noi, puteţi să învăţaţi limba spaniolă în oraşul Malaga, capitala de la Costa del Sol. Şcoala de limba spaniolă, LinguaSpain se găseşte în centrul orasului Malaga, în inima activităţilor culturale, comerciale şi turistice a oraşului. Şcoala noastră oferă cursuri de limba spaniolă pentru orice nivel, la fel ca şi cursuri specializate. Dacă doriţi veţi putea participa la diversele activităţi pe care oferim, vă putem ajuta  şi cu găsirea cazării în Malaga.<br />
Aici veţi găsi informaţii detaliate despre şcoala noastră de limba spaniolă, despre cursurile noastre, despre Malaga şi despre Costa del Sol.

Pentru a afla mai multe despre şcoala de limba spaniolă, vă stăm la dispoziţie şi personal, dar până atunci puteţi să continuaţi cu acest link -> LinguaSpain

De ce să învăţăm limba spaniolă?

Learn spanish in Málaga

Sunt multe motive pentru care studenţii noştri studiază limba spaniolă: pentru educaţia lor, pentru că le place limba spaniolă, sau pentru că doresc să se mute în Spania sau într-o ţară unde se foloseşte limba spaniolă. Totuşi, toţi dintre ei sunt de acord, că importanţa limbii spaniole e din ce în ce mai importantă. Importanţa limbii spaniole se reflectă în faptul că e al doilea cea mai folosită limbă maternă în lume, şi al treila cel dintre cele mai folosite limbi, ceea ce înseamnă că mai mult de 500 de milioane de oameni o folosesc, împreună cu cei care au învăţat-o ca şi limba străină.
Este al doilea dintre limbile cele mai studiate în lume, şi al treilea dintre cele folosite pe internet.
De aceea importanţa limbii spaniole e una foarte importantă şi în mediul afacerilor. Deci numărul studenţilor care vin să înveţe limba spaniolă e din ce în ce mai mare.

De ce să învăţăm limba spaniolă în Malaga?

Spanish courses in Spain

Fără îndoială, Malaga a devenit una dintre destinaţiile preferate de a studia limba spaniolă, pentru că are anumite caracteristici speciale, care sunt imposibil de găsit în alte oraşe. Cu o istorie îndelungată, de 3000 de ani, e al şaselea cel mai populat oraş din Spania. Are o infrastructură excelentă, care face mai uşoară vizitarea altor oraşe din Costa del Sol sau Andalusia, cum ar fi Seville, Granada sau Cordoba, incluzând excursiile de o singură zi. Oferă o varietate largă de activităţi culturale, de timp limber, de vacanţă, ca şi plaje, un climat excepţional, cu o temperatură medie de 19’C şi cu mai mult de 300 de zile cu soare anual. spanish school in malaga
Vă vom ajuta cum să cunoaşteţi oraşul şi să vă bucuraţi de toate posibilităţile pe care vă oferă oraşul, vă vom oferi un program adiţioal de activităţi pentru a completa experienţa Dumneavoastră de studierea limbii spaniole în Malaga.
Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre Malaga sau despre costa del Sol, vă rugăm să daţi un click aici sau pe “Malaga” în coloana din dreapta.

Spanish courses for erasmus in Malaga
 

Şcoala noastră de limba spaniolă. Servicii, profesori …

Spanish school in Malaga

Şcoala noastră este situată în zona centrală a oraşului, cursurile sunt ţinute în clasele clădirii, oferind un loc pentru vizualizarea videourilor, pentru activităţile de grup, terase. Mai multe ….

Cursuri pentru orice nivel, D.E.L.E. şi cursuri specializate pentru examene.

Spanish courses in Malaga

Puteţi să învăţaţi limba spaniolă la orice nivel la cursurile noastre. Pregătiţi-vă pentru examenul D.E.L.E. sau participaţi la cursurile noastre specializate.

O varietate largă de activităţi.

Activities in spanish school LinguaSpain

Puteţi să cunoaşteţi oraşul Malaga, străzile, muzeele, historia lui. Puteţi să faceţi sport, să savuraţi gastronomia, natura, să vizitaţi locurile din împrejur.


  Agent of spanish school LinguaSpain  Cursuri de întrebări spaniolă  Malaga a studia limba spaniolă

Málaga, Andalucía España Erasmus+