Spanish Courses in Málaga. LinguaSpain.
 

Tipuri de cursuri

Cursul 20

Este cursul standard. Consistă din patru ore pe zi, cu 20 de ore pe săptămână. Pentru o învăţare completă a limbii spaniole, este structurat respectând normele impuse de Cadrul European Comun de Referință, pentru orice nivel, de la începători până la cei avansaţi.

 

Cursul 25

E aproape acelaş ca cea menţionată mai sus, doar că aici se găseşte încă o oră de grup pe zi, adică 25 de ore pe săptămână. Acest tip de curs e pentru studenţii care vor să înveţe mai intens. Ora adiţională e pentru discuţii, îmbogăţirea vocabularului şi cunoaşterea culturii.

Cursul 30

E ca şi cursul standard, doar că are două ore în plus zilnic, adică 30 de ore pe săptămână. E adecvat studenţilor care vor să înveţe limba spaniolă foarte repede.

Cursul 20+5

Acest tip de curs mai adaugă o oră privată zilnic la cursul standard. În timpul acestei ore private, studentul poate să prezinte ceea ce îl interesează şi să aibă o conversaţie pe acel tematică.

Cursul 20+10

Acest tip de curs adaugă două ore private zilnic, la cursul standard.

Cursuri private

Aceste cursuri sunt pentru studenţii care doresc numai cursuri private. În acest caz, studenţii hotărăsc numărul cursurilor şi tematica lor.

Cursuri de pregătire DELE

Acest tip de curs are forma cursului 20+10, de exemplu patru ore de grup, plus două ore particulare, în care se pune accent pe completarea testelor.

Cursuri specializate

Aici descriem cursurile specializate cele mai populare. Dacă doriţi să vă înscrieţi la un curs specialzat care un este menţionat aici, vă rugăm să ne contactaţi.

 • spaniolă în domeniul juridic
 • spaniolă în domeniul afacerilor
 • spaniolă în domeniul turismului
 • spaniolă în domeniul literaturii
 • spaniolă pentru profesori

Programe pentru grupuri

Programele noastre pentru grupuri sunt în special pentru şcoli, universităţi sau alte grupuri, care vor să se înscrie la un curs de limba spaniolă în Malaga.

Mai multe informaţii pe ProgramGroups


Dacă aveţi nelămuriri legate de cursuri, vă rugăm să ne contactaţi.

Metoda noastră educaţională e activă din prima zi. Studenţii noştri vor implementa cele învăţate la cursuri. De aceea punem accent mai mare pe interacţia orală.

 

Înainte să începe cursurile, studentul va comnpleta un teste, din care reiese la ce nivel se află, şi astfel va fi repartizat înt grupul adecvat. Acest lucru este posibil datorită numărului mic a grupurilor, care ajută profesorii să verifice fiecare persoană individual, şi să ajute pe cei care au nevoie de mai mult ajutor. Profesorii se întâlnesc zilnic, pentru a monitoriza fiecare grup şi persoanele din ele.

 

Predarea limbii spaniole respectă normele impuse de către Consiliul European privind Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine, lucrând pe diversele competenţe stabilite de către acesta ( înţelegere în scris şi după auz, interacţie şi expresie orală şi scrisă).

 

Deci, cursurile curpind tot ce e nevoie pentru a învăţa limba spaniolă. În general, predarea cursurilor zilnice cuprind două etape mari: prima este legat de teoria gramaticii, şi folosirea lui, iar al doilea focusează pe vocabuolar şi interacţia oralăl. Pentru noi cel mai important e să îmbunătăţim aptitudinea studenţilor de a vorbi limba spaniolă, fiindcă acesta este cel mai important, pentru a înţelege alte probleme lingvistice.

 

Nu putem să uităm nici de adâncirea studenţilor în cultura spaniolă. Pentru acesta, organizăm diferite activităţi specific spaniole, mai ales din Andalucia.

 

Materialele sunt selectate şi aprobate de către Institutul Cervantes, completate de materialele elbarote de către profesorii nostri.

Caracteristici generale
 • Fiecare curs include un curs de tutoriat săptămânal, pentru studenţii care doresc să recapituleze cele învăţate în cursul săptămânii.
 • la începutul cursului, studentul va completa un curs, care va determina în ce grup se incadrează.
 • la sfârşitul cursului, studentul primeşte un certificat , din care reiese durata cursului, număr total al cursurilor şi nivelul. Dacă studentul doreşte, va putea să completeze un test şi să primească un certifict de competenţă lingvistică.
 • începutul cursurilor este în fiecare luni.
 • fiecare curs durează 45 de minute.
 • numărul maximum a studenţilor într-un grup este de 8 persoane.
 • în caz că două zile de sărbătoare cad pe acelaş săptămână, una dintre ele va fi zi de şcoală.
 • de regulă, cursurile vor avea loc de dimineaţă. De exemplu Cursul 20, cel standard, cursul va începe la 10:00 şi se va termina la 13:30, cu o pauză de 30 de minute între 11:30 şi 12:00. Pentru cursurile cu  ore suplimentare (Cursul 25, Cursul 30, Cursul 20+5, Cursul 20+10 şi câteva cursuri specializate), orele vor avea loc înaintea sau după cursurile standarde, după preferinţa studentului şi disponibilitatea şcolii.
  În sezonul de vârf, dacă nu mai sunt locuri disponibile de dimineaţă, cursul va avea loc de după masă.


 Enero / January / Januar: 1
Febrero / February / Februar: 28
Marzo, March, März: 28, 29
Abril, April, April: -
Mayo, May, Mai: 1
Junio, Jun, Juni: -
Julio, July, Juli: -
Agosto, August, August: 15, 19
Septiembre,September, September: 9
Octubre, October, Oktober: -
Noviembre,November, November: 1
Diciembre, December, Dezember: 6, 9, 25


Vacaciones Navidad:
de 20 diciembre a 7 de enero.
Christmas Holidays:
from December 20th to January 7th.
Weihnachtsferien:
Dezember 20 - Januar 7.


Profesorii calificaţi au o experienţă îndelungată în predarea limbii spaniole, ca şi limbă străină. Profesorii voştri vor face învăţarea limbii spaniole o experienţă plăcută , cu explicaţii clare de probleme gramaticale. În acelaş timp, vă vor oferi diferite activităţi, în clasă sau în afara clasei, pentru a intensifica folosirea limbii: de la jocuri sau excursii, până la filmuleţe, videouri sau ore de gătit.
Am atins deja diferite obiective:

 • o metodă modernă şi activă de predarea limbii, pe care l-am abordat după interesul studenţilor de-a lungul timpului.
 • toţi profesorii monitorizează diferite grupuri şi toţi studenţii, pentru a vedea cu progresează fiecare dintre ei, şi că sunt repartizaţi în grupul potrivit.
 • o atmosferă personalizată, în care dorim să integrăm studenţii.

Toţi profesorii noştri stau la dispoziţia studenţilor în caz de orice nelămurire.

Nivel de limba spaniolă.

Programul educaţional al şcolii noastre este creat respectând normele Cadrului European Comun de Referință, înființat de către Consiliul Europei, cele create de Institutul Cervantes şi de ALTE.

 

În tabelul următor puteţi vedea denumirea de nivele, şi diploma DELE care le corespunde.

 

Nivel Nume Diplome DELE
A1 descoperire  
A2 progres  
B1 prag DELE primul nivel
B2 avantaj DELE nivel intermediar
C1 Competenţă eficace profesională  
C2 De stăpânire DELE nivel superior

 

În mod evident, fiindcă aceste grupuri sunt destul de mari, noi am creat unele mai mici, pentru nevoile studenţilor. Pentru a vă uşura înregistrarea, va trebui să alegeţi un nivel dintre acestea menţionate, deşi după testul completat în prima zi veţi fi repartizaţi în grupul potrivit.
Pentru a vă ajută în alegerea nivelului Dumneavoastră, în tabelul următor sunt date nişte indicatoare care vă vor uşura deciderea.

 

Nivel Descriere
Începător Nu vorbiţi limba spaniolă, doar câteva cuvinte aţi auzit până acum.
A1 Cunoştinţele Dumneavoastră sunt minime de gramatică şi de vocabular. Puteţi să aveţi o conversaţie simplă. Înţelegeţi dacă cineva vorbeşte foarte rar. Vorbiţi la timpul prezent, dar ştiţi ceva şi despre viitor. Nu prea aveţi cunoştinţe despre trecut.
A2 Nu vorbiţi doar la prezent, ci şi la trecut, deşi puteţi să faceţi greşeli. Folosiţi şi timpul viitor. Puteţi să aveşi o conversaţie despre situaţii cotidiene.
B1 Vorbiţi fluent, spontan şi confident. Puteţi să scrieţi texte bine structurate, aveţi un vocabular bogat. Deja ştiţi şi elemente fundamentale legate de subjonctiv şi o puteţi folosi la prezent.
B2 Puetţi să participaţi la diferite conversaţii cu o persoană care are spaniola ca şi limbă maternă. Vocabular Dumneavoastră e bogată şi ştiţi şi anumite expresii. Aţi început să studiaţi subjonctivul la diferite timpur
C1 Nu aveţi nici o problemă de a comunica şi de a vă face de înţeles. Vorbiţi fluent, spontan, fără nici un effort, folosind idiome şi expresii spaniole. Recunoaşteţi diferite probleme gramaticale, dar nu vă sunt prea complicate.
C2 Înţelegeţi orice în limba spaniolă, folosiţi limba cu diferite nuanţe. Folosiţi diferite expresii, idiome, fraze colocviale.

 

 

Oferă cursuri de spaniola  
program de grup la cursuri de spaniola  
prețurile spaniole cursuri  
Școala Spaniolă de înregistrare  
Cursuri de spaniolă Blog  
 

Şcoala noastră de limba spaniolă. Servicii, profesori …

Spanish school in Malaga

Şcoala noastră este situată în zona centrală a oraşului, cursurile sunt ţinute în clasele clădirii, oferind un loc pentru vizualizarea videourilor, pentru activităţile de grup, terase. Mai multe ….

Cursuri pentru orice nivel, D.E.L.E. şi cursuri specializate pentru examene.

Spanish courses in Malaga

Puteţi să învăţaţi limba spaniolă la orice nivel la cursurile noastre. Pregătiţi-vă pentru examenul D.E.L.E. sau participaţi la cursurile noastre specializate.

O varietate largă de activităţi.

Activities in spanish school LinguaSpain

Puteţi să cunoaşteţi oraşul Malaga, străzile, muzeele, historia lui. Puteţi să faceţi sport, să savuraţi gastronomia, natura, să vizitaţi locurile din împrejur.


  Agent of spanish school LinguaSpain  Cursuri de întrebări spaniolă  Malaga a studia limba spaniolă

Málaga, Andalucía España Erasmus+